Megnéznéd a Budapest Kirakatot, de eddig nem volt rá időd? Véleményed van a kirakatokról, és szeretnéd ha más is hallana róla? Szeretnél egy exkluzív fényképet a Cellux csoport installációjával? Benne szeretnél lenni a tévében?

Akkor tarts velünk 2010. július 27-én délután 2 órától a Liszt Ferenc tér és Andrássy út sarkán található Budapest Kirakat előtt tartott fényképezkedő akción!

Az esemény lényege, hogy az érdeklődők elmondhatják a véleményüket a Budapest Kirakatról, illetve bármely kirakatról, a kirakatokról általában, az utcaképről, a városról. A résztvevőknek lehetőségük lesz fényképezkedni is a kirakattal. Az Egészség tv jóvoltából az akcióról tévéfelvétel is készül, illetve a tervek szerint jelen lesznek a júliusi installációt készítő Cellux csoport tagjai, valamint Sándor Miklós, a Dekorszövetség elnöke is. Az elkészült felvételt, az üzeneteiteket, illetve a fényképeket is feltöltjük majd a blogra. Az Egészség tv felvétele természetesen a televízióban is látható lesz.

A tervek szerint a későbbiekben minden hónapban tartunk majd fényképezkedést a Budapest Kirakattal fix időpontban, minden hónap utolsó keddjén. Különbőző szabadtéri akciókat tervezünk a nyárra és kora őszre, illetve beltéri eseményeket az Írók boltjában a hidegebb hónapokra. A programjainkról mindig időben értesülhettek itt a blogon.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Címkék: akció fényképezkedés budapest kirakat tv felvétel

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr132163959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása