A hét kirakata - Csak a jó sör

 2010.08.10. 15:27

Bizonyos internetes források szerint a kirakat definíciója a következő:

Mi is a kirakat? Definíció szerint: az eladás helyéhez kapcsolódó, az üzletet, és az ott árusított termékeket reklámozó eszköz.

Eszerint a meghatározásba simán belefér az alant látható– szerintem zseniális– megoldás, ami a Rákóczi út egyik legötletesebb "kirakata". Szintén igen jó ötlet arra az esetre, ha nem rendelkezünk földszinti üzlethelyiséggel. A hirdetés módja nem tudom mennyire jogszerű, valószínűleg egy utcatáblához lakatolt bicikli (erre is érdemes néhány pillantást vetni, sőt!) semmilyen jogszabályba nem ütközik, a ráakasztott reklám már problémásabb lehet, viszont a hirdető oldala alapján a Rákóczi út 10. alatti ház valamelyik emeletén egy profi sörkülönlegesség-üzlet található.

A honlapon válogathatunk a sörök között kiszerelés, származási hely, színezet, sőt élesztő és erjedés alapján is. Ezen kívül különböző sörcsomagokat is találunk. Vigyázat, nem olcsó! Az árak nagyjából 300 és 3000 Ft között mozognak. Remélem, feltámadása után a Budapest Butik legénysége vállalja majd az itt bemutatott üzletek árainak tesztelését, ezt viszont én is szívesen tesztelném velük személyesen is.

Cím: VII. kerület, Budapest, Rákóczi út 10. 30-as kapucsengő
Weblap: csakajosor.hu (vigyázat, 18-as karika)

 

 

Címkék: budapest sör bicikli rákóczi út vii. ker a hét kirakata

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr832212500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2010.08.10. 15:55:28

a Bp Butik legénységének 2/3-a leányság, de ez persze nem akadályoz meg bennünket a tesztben :)

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.08.10. 15:57:04

@~dá~: remélem a lányok is szeretik a sört. :)

Különleges Sörök Boltja 2012.06.19. 14:11:43

Gyertek zuglóba is tesztelni! 100 féle sört kínálok nektek!
Adria Sétány 8/a
süti beállítások módosítása