Hétfőn a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület tagjaival kiválaszottuk a legmegfelelőbb kirakatot, mely szeptember-október hónapok alatt 100 000 Ft értékben megújulhat. A zsűrizés körülbelül másfél órán keresztül tartott, ami azért érdekes, mert mindössze 9 pályázat közül kellett választani a művészeknek, de így sem volt könnyű dolguk.

A végére egyébként azok a kirakatok maradtak, amelyek segítségre szorulnak ugyan, de megfelelő méretekkel rendelkeznek, illetve témájukat illetően elég nagy szabadságot biztosítanak a művészeink számára. Így lett a győztes egy...

 

Karcsúsító szalon!

 

Egyelőre így néz ki:

 

Ez pedig itt a honlapjuk.

És hogy hogyan fog kinézni, azt majd október első hetében meglátjuk, de addig is tájékoztatunk minden érdeklődőt itt a blogon.

A Kirakat Akciócsoport tagjai: A Kirakat AkcióCsoport tagjai:

Budai Zsolt üvegművész
Dávid Attila Norbert ötvösművész
Kiss Gabriella látványtevező
Kusnyár Eveline illusztrátor
Szarka Andrea textiltervező

A nyertesnek szívből gratulálunk!

 

Címkék: budapest kiskörút fise kirakat akciócsoport károly krt

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr22283139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása