Közben meg is érkeztek az októberi kirakatról az első képek az 1sima1fordított csapattól, amely meglepő módon majdnem pont úgy néz ki, mint amit a látványterveken is láthattunk az ötletpályázat elbírálásakor, ugyanis az októberi csapat is pályázati úton nyerte a kiállítási lehetőséget.

Kis ízelítő a koncepcióról és a csapatról, míg az interjúban le nem rántjuk a leplet a nagy-nagy titokról (addig is bárki leleplezheti, aki elmegy megnézni).

 

 

A kirakat:

Célunk a sokrétű budapesti társadalom szimbolikus bemutatása egy optikai játékon keresztül, amely periszkópok rendszerén alapul. Az utca embere a kirakathoz lépve különböző látásmódokba helyezkedhet bele, amely lehetővé teszi, hogy más-más szemszögekből lássa környezetét.

A csapat:

Az 1sima1fordított egy kreatív műhely, amely vizuális tervezési tevékenységet folytat. Projektjeink kiterjednek a foprmatervezés, terméktervezés, grafika és multimédia területére is. Célunk az, hogy a hazai vizuális kultúra és design szemlélet formálásában aktívan részt vegyünk. 

Címkék: budapest írók boltja budapest kirakat 1sima1fordított

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr592344054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása