A hét kirakata - Orange Optika

 2010.10.07. 13:02

Valójában nem igaz, hogy a Király utcában nincsenek jó kirakatok, még ha a sok üres és betört ablak miatt van is egyfajta felemásság. Ugyanis ma találtam rá az Orange Optika kirakatára a "Design Utcában", persze azt tudtam, hogy ott van az üzlet, a kirakat viszont új. Igazából csak el akartam menni mellette, nem sikerült.

Ha nem tudnám, hogy egy optika kirakatával állok szemben, akkor feltenném magamnak a kérdést, hogy mit keresnek szemüvegkeretek egy művészellátó kirakatában. Szóval elég nagy hangsúlyt kap a körítés, de mégis egy közvetlen, sőt egyenesen kedves kirakatról van szó. A vásárlóknak szánt üzeneteket pedig stílusosan pauszra írták. Külön jó pont, hogy igen erős dizájnelemként jelenik meg a  Király utca számára készített térképünk is.

 

Cím: VI. kerület, Király utca 38.

Web: orangeoptika.hu

Címkék: budapest király utca vi. ker a hét kirakata orange optika

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr452352974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása