Az Év Enteriőrstylistja

 2010.11.07. 16:44

A blogon látható volt már "Az Év Enteriőrstylistja" versenyről egy -sajnos félbemaradt- sorozat, melynek lényege az volt, hogy öt napon keresztül öt különböző kirakatberendezést láthattunk a Mono Fashion kirakatában, a megkötés csupán annyi volt, hogy minden versenyző a Nubu Home termékeit kellett, hogy elhelyezze a kirakatban. A művekre később a 4szoba facebook oldalán lehetett szavazni, és november 4-én ki is hirdették a győztest, akinek nyereménye egy milánói út a iSaloni dizájn kiállításra a 4szoba legénységének társaságában.

 

A versenyt Medveczky Dóra építészhallgató nyerte, aki az emlékezetes kolbászos kirakatot készítette - bár lehet, hogy a kolbász csak az én fejemben ragat meg ennyire és egyébként tök mellékes-, és a következőképpen vélekedett a kihívásról:

A kirakat elrendezésének koncepciójához a Nubu Home kollekció nevét vettem alapul. Megpróbáltam elemeit olyan környezetben elképzelni, hogy a majdani befogadó első gondolata maga az otthon fogalma legyen. Az egyes tárgyak semleges színűek, így kiemelésükhöz nem elég a környezettel való színkontraszt megteremtése, formai kontraszt létrehozása is szükséges. Tervem képivilága egy olyan gyermekrajzot idéz, ami csupán egy ceruza és egy üres lap segítségével készült, anélkül, hogy eltérne a Nubu szín és formavilágától.

Az összes pályamunkáról készült képeket megnézhetitek alant. A képeket Glódi Balázs készítette.

Címkék: budapest astoria v. ker mono fashion 4szoba az év enteriőrstylista

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr212431081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása