Rövid hírek

 2011.01.03. 13:00

Az utóbbi egy hónapban egyéb elfoglaltságok miatt sajnos aludni kényszerült a blog, de most bepótolnám az elmaradt híreket egy bejegyzésbe tömörítve. A Budapest Kirakat kiállítás-sorozat december 31-én lezárult, sajnos másként, mint gondoltuk, ugyanis Kentaur, a decemberi kiállítónk huzamos ideig külföldön tartózkodott, amiről minket elfelejtett tájékoztatni, így a decemberi kirakatátrendezés sajnos elmaradt. Viszont mielőtt külföldre távozott, elárulta, hogy karácsonyi kirakatot tervezett decemberre, így adott némi támpontot hozzá, hogy elképzeljük, milyen lehetett volna. Vagy hogy milyen nem lett.

Ilyen nem lett például:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami a karácsonyi kirakatok szemléjét illeti, nos az egyéb elfoglaltságok miatt sajnos az is elmaradt, de szerencsére a dívány munkatársai csináltak egy kimerítő körutat a belvárosban, amit már közzé is tettünk a facebook oldalunkon annak idején. Egyébként a karácsonyi kirakatokkal kapcsolatban megkeresett minket egy-egy interjú erejéig a hvg és a Nők Lapja Café is.

Címkék: hírek karácsony kentaur budapest kirakat karácsonyi kirakat

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr892556913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása