Ezen a héten új rovatot indítunk, melyben egy rövid kis bejegyzésben olyan kirakatokat mutatunk be, amelyek nagyon tetszettek nekünk, vagy épp nagyon nem.

Az első ilyen a szomszédunkban található Retro Line Galéria, amelynek nem is igazán a kirakata, hanem a benne található tárgyak igazán érdekesek. Kedvencem a feltételezhetően gyerekjáték robot, amibe bele is lehet ülni. Néha be is kapcsolják, és olyankor villog is, feltételezem, hogy hangot is ad ki. A portál abszolút visszafogott színű, és mégis feltűnő, a hibák a lábazaton pedig csak ebben az esetben inkább még szerethetőbbé teszik a boltot. Valószínűleg a robot, a formák, és a kopottság összhatására a Rövidzárlat című filmet juttatja eszembe: kedves, egyszerű, szeretetre méltó. A kirakat és a galéria megtekintését szívből javasoljuk.

Cím: VII. kerület, Asbóth u. 14.
Weblap: http://retroline.hu/

Címkék: budapest kirakat vii. ker a hét kirakata retro line galéria asbóth utca

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr902196257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AD design lány 2011.03.07. 12:36:29

Az átmenetiség,a talmi csillogás,a divatos futamok helyett egy kuckó,ahol a finom ívek,mesterdarabok szakértelemmel gazdára lelhetnek.
süti beállítások módosítása