2. OTP Kreatív Kirakat

 2011.03.30. 13:16

Mint korábban említettem, a tavasz a színes kirakatok ideje, nem véletlen, hogy ilyenkor rendezik meg a Budapesti Tavaszi Fesztivál és az OTP Bank közös pályázatát és kiállítását, a Kreatív Kirakatot. Az idén második alkalommal megrendezett kiállításon összesen 31 bankkirakat újult meg Budapest különböző pontjain 2011. március 18. és április 3. között.

A pályázati kiírás szerint a jelentkezők három téma (31 éves a Budapesti Tavaszi Fesztivál, EU soros elnökség és Liszt200) és két műfaj (installáció vagy plakát) közül választhattak. A kiállításhoz az OTP a kirakatokat, míg a Budapesti Tavaszi Fesztivál az anyagi keretet biztosította.

A kiállítással párhuzamosan közönségszavazás is indult a rendezvény hivatalos honlapján, ahol még április 3-ig szavazhattok a legjobb kirakatra. A közönségszavazás mellett egy szakmai zsűri választja ki az abszolút győztest, valamint egyéb különdíjakat is kiosztanak a résztvevők között.

Az eseményeket egyébként a rendezvény facebook oldalán is nyomon lehet követni, ahol a versenyművek mellett a szakmai zsűri tagjairól is található némi információ. Mi nemsokára visszatérünk egy válogatással a szerintünk legjobban sikerült művekről, addig is nézzetek meg egy videót a tavalyi győztes kirakatról:

 

Címkék: budapest budapesti tavaszi fesztivál otp kreatív kirakat

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr872784908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása