dzsilla: plakát

Ma elindítjuk legújabb kirakatos pályázatunkat, melyre üzlettulajdonosok illetve bérlők a saját kirakataikat nevezhetik be. A pályázat elbírálása után a nyertes kirakatot október folyamán a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület "Kirakat AkcióCsoportja" fogja újragondolni és átalakítani.

A pályázatra benevezhető minden olyan üzlet, amely  Budapest pesti oldalán, a Nagykörút vonalán, vagy azon belül helyezkedik el. A nevezés módja egy rendkívül rövid pályázati adatlap kitöltése, melyet a honlapunkról tölthetnek le, és a baumann@studmet.hu e-mail címre küldhetnek vissza 2010. szeptember 1-ig. Az adatlaphoz ezen kívül csak egy fényképet kell csatolni a megújítandó kirakatról. Ezután a Kirakat AkcióCsoport tagjai kiválasztják a legmegfelelőbb portált, melyet teljesen ingyen, profi módon alakítanak át.

A Kirakat AkcióCsoport programot a Studio Metropolitana Köz-Tér csapata a Dekorszövetséggel és FISE művészeti csoporttal partnerségben valósítja meg.

A Kirakat AkcióCsoport tagjai:

Budai Zsolt üvegművész
Dávid Attila Norbert ötvösművész
Kiss Gabriella belsőépítész
Kusnyár Eveline illusztrátor
Szarka Andrea textiltervező

Mostantól tehát több mint egy hónapon keresztül várjuk a megújításra váró kirakatokat a belvárosból!

Címkék: budapest pályázat belváros kirakat akciócsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr202146663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemacsuka · http://nemacsuka.blog.hu 2010.07.13. 10:00:07

Hajra, szep kezdemenyezes, szurkolok. Film dukalna a beavatkozasrol, abbol kesobb lehet profitalni is.

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.07.13. 11:40:53

elképzelhető, hogy összeállítunk egy kis videót majd a munkákról, de nem tudom megígérni. mindenesetre nagyon köszönjük!
süti beállítások módosítása