Kirakat Galéria

 2010.08.02. 14:12

Nemrég találtam a nagyszerű Google segítségével a Kirakat Galéria oldalát, amelynek sajnos már csak online változata él, ugyanis maga a kiállítás még 2002-ben megszűnt. A 2000-ben indult projekt érdekessége, hogy egy gázszereléssel foglalkozó cég kezdeményezéséből jött létre, ami azért nem nevezhető kifejezetten művészeti területnek, mégis dicséretes, hogy az ötlet nekik jutott eszükbe először. A honlap szerint 1982 és 2000 között így nézett ki a folyamatosan megújló kirakat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A koncepció egyébként hasonló volt, mint a Budapest Kirakat esetében. Havonta mindig más rendezte be a kirakatot a saját ízlése szerint. Érdemes elidőzni egy keveset a kiállítás archívumában, ahol nem csak remek képeket lehet találni, de igazán vicces hozzáköltéseket is. Remek kezdeményezés volt, kár érte.

- Elnézést, önök csinálják ezeket a kirakatokat? Csak annyit szeretnék mondani, hogy sokszor megyek el ezen az utcán és mostanában elég rossz kedvem volt, de mindig felvídítottak a kirakatok. Különben, mindenhol csak a pénz imádatot látom. Nagyon örülök, hogy valaki ilyet is csinál. Minden jót!

- Szerintem egy nő van a lepedő alatt. Abból gondolom, hogy egy férfi nem gyűjti össze a házassági évfordulós kártyákat. Meg a mérete miatt is. A fickó szépen el tette láb alól a nőt, hogy megszabaduljon tőle végre. Azért még szépnek találom.

- Úristen, van az ajtón egy fog!

 

 

 

 

Címkék: budapest kiállítás i. ker kirakat galéria hattyú utca

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr472193327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása