Rövid hírek 2#

 2011.03.27. 19:09

Rövid hírekkel küldtük téli álomba a blogot, úgyhogy stílszerűen azzal is ébresztjük fel. A telet nem kifejezetten szeretjük, és a karácsonyi kirakatokon kívül nem is nagyon történik semmi érdekes abban az évszakban. Ellenben a tavasz a kirakat versenyek és a húsvéti kirakatok, valamint a színes virágok ideje, ennek örömére újratöltjük a blogot is.

Először is egy rossz hírrel kell kezdenem, ugyanis bezárt a Retroline Galéria az Asbóth utcában, amely anno az első hét kirakata volt itt a blogon. A honlapjuk még működik, és így az online rendelés is, de semmi jót nem jósolok.

Másodszor egy neutrális, de annál fontosabb hírt kell közölnöm, ugyanis megszűnt az együttműködésünk a Studio Metropolitanával, így a blog mostantól függetlenül működik. Ez sajnálatosan azt is jelenti, hogy saját programok a jövőben nem, vagy nagyon ritkán várhatók, viszont a kirakatos történéseket továbbra is nyomon követjük, illetve próbáljuk majd kiterjeszteni a posztokat minden olyasmire, ami az egészséges utcaképpel kapcsolatba hozható, valamint igyekszünk a jövőben külföldi példákat is bemutatni.

A jövő héten például az OTP Bank 2. Kreatív Kirakat versenyének bemutatásával várunk titeket, ne menjetek sehova!

Update: a twitteren a változásoknak köszönhetően bp kirakat blog néven vagyunk elérhetőek, változatlan tartalommal.

Címkék: otp bank névváltozás studio metropolitana retro line galéria 2. kreatív kirakat verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr62776440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2011.03.28. 06:55:31

Tök jó az újjáéledés :) De hol van itt a névváltozás?

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2011.03.28. 10:23:25

szóval ápdételtem, így már van valamennyi értelme :)
süti beállítások módosítása