Kirakatversenyek vidéken

 2011.04.29. 09:36

Nemrég kaptam a Dekorszövetségtől egy felhívást, mely szerint a közeljövőben Szegeden és Pécsett is kirakatversenyeket tartanak, melyre várják a kirakatrendezők, kirakattulajdonosok, kirakatok jelentkezését.

A szegedi rendezvény elnevezése "Kulturális Séta 11", melynek nevezési határideje május 12. (ez a kirakat elkészülésének határideje is egyben. A rendezvényre művészek jelentkezését is várják, mivel üres kirakatokban lehetőség van művészi installációk felállítására. Részletes információk a versenyről itt olvashatók.

A pécsi rendezvény elnevezése "Kirakatszínpad", mely a verseny témájára is utal, ami nem más, mint a színház, ezen belül is a Pécsi Országos Színházi Találkozó, melyre külön felhívták a szervezők a figyelmet. A klasszikus kirakatverseny jelentkezési határideje június 2. Részletes információk a versenyről itt olvashatók.

Mindenkinek sikeres versenyzést kívánunk!

 

Címkék: pécs szeged vidék dekorszövetség kirakatverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr502863986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása