Mi sem lehetne aktuálisabb így kampány idején, mint megnézni egy kampányirodát belülről. Igaz, valószínűleg nincs benne semmi érdekes. Az viszont még szokatlanabb, hogy egy ilyen típusú ingatlant kívülről is érdemes legyen bemutatni. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt fővárosi központja viszont ilyen.

Nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen mi is ez. Galéria? Művészeti bolt? Szokatlan berendezésű iroda? Közösségi találkahely? Kocsma? Mivel ők sem kívántak állást foglalni az ügyben, a címben található elnevezés is önkényes. Azt tudjuk, hogy Kétfarkú Kutyáék remekül értenek a street arthoz, nézzük meg, hogy mennyire jeleskednek a kirakatrendezésben.

 

A Kis Diófa utca felőli oldalon nagyjából minden megtalálható, ami a kampányhoz kell: kutyaszobor, ingyen sör és irodafelújításhoz szükséges eszközök. A Király utcától kifelé egyre csökken a berendezettség mértéke, így egyfajta ritmus is tettenérhető. Viszont a Király utca felőli oldal néhány plakáttól eltekintve egy komplett művészeti galéria kirakatára emlékeztet: furcsa szobrok, bútorok, festmények és egyebek, a kirakatok alját pedig vicces matricák dobják fel (különös tekintettel a fogakra). Ezen kívül a helyiség tökéletesen átlátható, a berendezés is nagyon kellemes, illetve mindig látni bent embereket. Bár látszik a Helyen, hogy eléggé új és még nincs teljesen kész, én nagyon szurkolok Kutyáéknak, ugyanis a kezdeményezés remek.

Cím: VII. kerület, Király u. 39.
Weblap: http://mkkp.hu/ és http://kutyopressz.blog.hu/ 

Címkék: budapest király utca kétfarkú kutya párt vii. ker a hét kirakata

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr392233523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása