Valamiért ez már a második "hét kirakata", amiben a retro szó szerepel, pedig részemről ez egyáltalán nem tudatos. Valamiért ők az a réteg, akik nem szokványos kirakattal dolgoznak, ahogy például a Retrocknál sem tudtam megállapítani, hogy akkor ez most bolt, vagy galéria. Egyébként a Retrock tipikus példája a nem szép, de érdekes kirakatnak.

Figyelemre méltó elemek továbbá a kiállításon kívül (erről jut eszembe, hogy az egyébként nálunk díjnyertes és másoknál is emlegetett Mono egyik kirakatában is szokott művészeti kiállítás lenni) a vérnyúl, illetve a babák és madarak, valamint a szokványosnak nem mondható hamutál. Valójában a street art alkotásnak mondható falragasz is tökéletesen illik a képbe, amit én is csak a fényképeken vettem észre. Sajnos nem volt időm feltérképezni a kínálatot, de a nagyon lassan újjáéledő Budapest Butik legénységét és leányságát ennek tesztelésére mindenképpen megkérném.

Cím: V. kerület, Ferenczy István u. 28.

Web: retrock.com

Címkék: budapest galéria divat v. ker retrock a hét kirakata

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr802297953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása