Holnap lesz a megynyitója a Kirakat Kiállítás Projekt elnevezésű eseménynek, melyet a Pro Jugendstil Alapítvány kezdeményezésére rendeznek meg a Gozsdu udvarban július 20-tól. A projekt első szakaszában összesen több, mint 20 művész munkái tekinthetők meg, akik közül többen a FISE tagjai, ami azért érdekes, mert az őszi Kirakat AkcióCsoport programunk művészcsapata is az ő tagjaikból áll össze. A "városszépítő és gazdaságélinkítő" kiállítást Szirtes András nyitja majd meg a nemrég nyílt Telep nevű helyen este 7-kor. A helyre egyébként is érdemes odafigyelni, hiszen:

A Telep projekt elsődleges célja egy olyan összművészeti alkotótér létrehozása, ahol eddig kevésbé ismert, főleg az undergroundban nevet szerzett, tehetséges magyar művészek kapnak lehetőséget arra, hogy megmutassák munkáikat a nagyérdeműnek.

Ahogy az a Telep honlapján olvasható.

Egyébként a kiállítás-megnyitóra egy remek kis bulit is szerveztek az új hely üzemeltetői a Beatness & Pride, dj RUN aka Marcipan és Hernádi Zsolt részvételével.

Címkék: budapest telep kirakat kiállítás gozsdu udvar kiallítás megnyitó

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestkirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr762161097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása